OVER ONS

Wanneer u wilt bouwen of verbouwen zoekt u een deskundige en betrouwbare partner. Patrick Rietman is iemand die gedreven is, gemotiveerd, daarnaast ruim 20 jaar in het vak, en voor u die partner wil zijn. Patrick Rietman Bouw staat voor veelzijdigheid, vakmanschap en kwaliteit in alle facetten van de bouw en utiliteitsbouw.

DIRECT CONTACT?

Met een historie van ruim 20 jaar werkzaam in de bouw, kun je spreken van een ervaring. Het startpunt van mijn werkzaamheden in de bouw is geweest in het bouwbedrijf van mijn vader. Hier ben ik begonnen op mijn 14e met diverse werkzaamheden, onderaan de ladder…..letterlijk. Natuurlijk toen alleen tijdens de vrije tijd die ik had van school, later naast de tijd tijdens mijn bouwkundige stageperiode bij een aantal andere bouw- en timmerbedrijven.

Patrick Rietman

Vanuit mijn stageperiode bij de TEHA Elementengroep uit Haaksbergen heb ik ruime ervaring als werkvoorbereider opgedaan en van hieruit ben ik ondertussen al 18 jaar geleden bij mijn vaders bouwbedrijf in dienst gekomen. Hier heb ik alle werkzaamheden uit kunnen voeren en van kunnen leren. Dit liep in die tijd van alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden op de bouw tot en met de werkvoorbereiding en het klantencontact. Dit klantencontact heb ik al die tijd als een zeer belangrijke taak gevonden in het hele bouwproces, immers met de communicatie richting de klant begint en eindigt een geslaagde bouw!