DIENSTEN

Wanneer u wilt bouwen of verbouwen zoekt u een deskundige en betrouwbare partner. Patrick Rietman is iemand die gedreven is, gemotiveerd, daarnaast ruim 20 jaar in het vak, en voor u die partner wil zijn. Patrick Rietman Bouw staat voor veelzijdigheid, vakmanschap en kwaliteit in alle facetten van de bouw en utiliteitsbouw.

 

ONZE DIENSTEN

VERBOUWING

In uw woning moet u zich thuis voelen, en u wilt deze zo prettig mogelijk kunnen beleven. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw thuis, echt uw thuis te maken. Met een verbouwing kunt u uw woning transformeren naar de plek waar u zich helemaal thuis voelt.

RENOVATIE

Het renoveren van een woning of bedrijfspand is een van mijn hoofdwerk-zaamheden, elke dag weer.
Er zijn echter verschillende manieren om dit uit te voeren, graag leg ik u dit uit wat voor u de beste manier zou kunnen zijn.

TIMMERWERK

Wanneer u een woning of bedrijfsgebouw in bezit heeft, ontkomt u er niet aan om op enig moment onderhoud te plegen. Wanneer er bijvoorbeeld een kozijn, deur of raam vervangen, of gerepareerd moet worden, wil ik dit graag voor u uitvoeren. Van A tot Z.

NIEUWBOUW

Wilt u een nieuwe woning of bedrijfshal bouwen, vraag dan bij mij eens naar de mogelijkheden.
Ik kan u op diverse vlakken uitleg en ondersteuning geven voordat u een keus maakt met wie u wilt bouwen. U wilt toch maar 1x bouwen… het liefst onmogelijk goed!


DIRECT CONTACT?

[/one_fourth_last]